top of page

About Me

Carla Pol - Visagiste/Hairstyliste
Mijn naam is Carla, (Carla Visagie Amsterdam)

Ik ben een gediplomeerd visagiste/hairstyliste in Amsterdam en ik vind het leuk om met make-up en haar bezig te zijn.  Mijn werkgebied bestaat uit regio Amsterdam .

Landelijke opdrachten en buitenlandse opdrachten behoren ook tot de mogelijkheden!

 

Enthousiasme en creativiteit zijn woorden die bij mij passen.

Iemand een goed gevoel geven maakt mij blij. Van kinds af aan was ik creatief met haar en make-up bezig en zag ik mij later een eigen salon hebben. Uiterlijke verzorging hield mij altijd bezig.

Na verschillende banen in de administratieve sector, wilde ik toch mijn droom waarmaken en besloot mijn passie voor kleuren te verwezenlijken. Ik heb een basisvisagie opleiding gevolgd en meteen als mooie aanvulling hierop de visagie gedaan bij een groot evenement, de Enercup.

Je kunt bij mij terecht voor mooie make-overs, bruidsmake-up/kapsels, feestmake-up, kleuradvies, workshops en nog veel meer leuks.

Ik wil mij blijven ontwikkelen en ik zal de nodige bijscholing hiervoor volgen. In december 2015 heb ik een allround visagieopleiding visagie&hairstyling  (incl. extreme visagie/avant garde) afgerond.

Daarna deed ik de opleiding Bruidsmake-up en een Masterclass Bruidskapsels en Visagie in Amsterdam  (afgesloten met certificaten), gevolgd door een opleiding bruidskapsels bij Baron Academy in Weesp (afgerond met certificaten).

In 2018 heb ik een cursus wimperextensions one by one met goed gevolg in Den Haag  afgerond. Ik blijf zo op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken. Ik werk zowel op mijn locatie in Amsterdam als op lexterne locaties. Ook kun je bij mij in  Amsterdam terecht voor advies. 

Verder heb ik mooie opdrachten/ervaringen/publicaties. Ik heb de visagie en hairstyling mogen verzorgen voor het reclame materiaal van Ziengs schoenenfolder en posters. Ik heb de visagie mogen verzorgen voor van de acteurs en actrices in de videoclip van Davina Michelle. Verder een mooie zakelijke opdracht gehad van Unive. En ik heb de visagie en haistyling verzorgd voor een mooie kalender.  Ik heb de visagie en hairstyling verzorgd voor een kinderbrillenreclamecampagne en bruidscampagnereclame voor fletscherhotels.

Daarnaast heb ik voor de tweede maal op de Love & Marriage topbruidsbeurs mogen staan.

Je kunt mij altijd bellen of mailen voor informatie over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak, zowel zakelijk als particulier.

 

 

 

 


  • Visagiste  
  • Gediplomeerd
  • Visagie&Hairstyling
  • Enthousiast & creatief
bottom of page