top of page

Houd je van make-up en experimenteer je er graag op los of wil je weten welke make-up mooi bij jou past? Geef je dan op voor een workshop. Visagie / make-up workshop Amsterdam!

 

Een workshop visagie is erg leuk voor een groepje vriendinnen maar ook erg leuk als vrijgezellendag, maar kan ook geboekt worden voor een bedrijfsevenement (evt. op de bedrijfslocatie) of collega/personeels uitje. 

 

Een workshop is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden (vanaf ca. 13 jaar). Wanneer je een gevoelige huid hebt of last van allergieën, eczeem of psoriasis is het fijn te weten dat je gebruik maakt van 100% natuurlijke minerale make-up.

 

In een ontspannen sfeer krijg je een persoonlijk advies en alle handige tips & tricks komen aan bod.

 

Onder andere:

-Camoufleren van oneffenheden

-Juiste kleur foundation

-Primers

-Oogschaduw

-Eyeliner en mascara

-Blush, Bronzer en Highlight

-Shapen van het gezicht

-Wenkbrauwen

-Lippen

-Naturel make-up

-Avond make-up

 

Jonge meiden

 

Een workshop is erg leuk voor volwassenen maar zeker ook een aanrader voor jonge meiden die beginnen met aanbrengen van make-up. Ben je onzeker over hoe je het beste make-up kunt aanbrengen en welke kleuren jou op je mooist maken? Of wil je gewoon een gezellige middag met een groepje vriendinnen en lekker experimenteren met make-up? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Ook fijn om te weten dat er voor sommige (acne)gevoelige jonge huidjes gebruik kan worden gemaakt van de minerale make-up met een helende werking. 

Het belooft een hele gezellige workshop te worden waar jij je lekker kan uitleven in de make-up en je aan mij alles kunt vragen wat je wilt weten en wilt proberen.

 

Extra Informatie:

 

De workshop duurt gemiddeld 3 uur en is inclusief thee/koffie/fris, wat lekkers en een leuke attentie. De workshop vindt plaats in een studio/salon in het centrum van Amsterdam of op locatie/thuis.

 

Je kunt zelf een groep(je) samenstellen of je inschrijven (een workshop is zowel alleen te boeken als in groepsverband). Ook leuk om cadeau te geven/te krijgen. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Carla Visagie.

 

Ben je geïnterreseerd? of heb je vragen over de workshops?

 

 

Workshops

Prijslijst Workshop Visagie:

Visagie workshop pp €55,00

Voor zakelijke workshops op locatie geldt een ander tarief op aanvraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page